‚úď ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 150,-¬†¬†¬†¬†| ¬†¬†¬†‚úď ¬†Grootste aanbod merken en producten¬†¬†¬†¬†|¬†¬†¬†‚úď ¬†Snelle en persoonlijke service
0
Winkelwagen
€ 0,00

De motor noemen ze ook wel eens het hart van jouw kart. Die moet je dus met liefde behandelen. Maar even serieus, wat is jouw kart zonder de juiste kart motor? Bij KartKings helpen we jouw graag op weg met het vinden van de juiste motor, de beste onderdelen en alles wat je nodig hebt voor jouw kart motor.

Qua aanschaf, hou er rekening mee dat er vaak wat langere levertijden op kart motoren zitten. En denk er aan dat je voor verschillende klasses ook homologatie moet hebben voor de motor. Niet geheel onbelangrijk!

Maar ook op het gebied van onderdelen voor jouw kart motor ben je bij KartKings op de juiste plek. Of het nou is voor pakkingen, startmotoren, koppelingen of motorsteunen, wij hebben het in huis. Bij KartKings hebben wij het grootste assortiment aan merken en onderdelen in Nederland en België voor de kartsport.


Laatst bekeken producten

Categorie√ęn

Karts
Onderdelen
Motoren
Banden
Accessoires
Olie & Smeermiddelen
Gereedschap
Helmen & Kleding
 

Over KartKings

KartKings is dé one-stop shop voor alle kartspullen, onderdelen en accesoires in Nederland. We kunnen met recht zeggen dat wij het meest uitgebreide aanbod hebben van merken en producten met de grootste voorraad.

Contactgegevens

E-mail: info@kartkings.nl

Showroom, warehouse & logistiek
Bezoek & afhalen enkel op afspraak
(EN: Visit & pick up only by appointment)

Industrieweg 6
1619 BZ Andijk
 

KvK: 73905518
Btw: NL859705328B01
Bank: NL59 KNAB 0258 5010 30

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop software webshop