Gratis verzending vanaf € 150,-    |     Grootste aanbod merken en producten    |    Snelle en persoonlijke service
0
Winkelwagen
€ 0,00

De kart helmen en kleding bij KartKings daar worden we wel heel blij van, ons uitgebreide assortiment is ongekend voor het karten in Nederland in België. In de hedendagse kartsport zijn gekeurde helmen, overalls, schoenen etc ondenkbaar, alles voor de veiligheid. Maar het oog wilt ook wat, jij wilt toch ook met goed passende en mooie kart kleding in jouw kart stappen? Precies.. kijk daarom snel verder om iets moois uit te zoeken!

Laten we beginnen met de verschillende karthelmen, alle maten, merken en kleuren die je maar wilt. En natuurlijk de nodige accessoires voor jouw helm. En dan de basis aankleding voor jouw kart outfit: overalls, schoenen, handschoenen en een balaclava mogen zeker niet ontbreken!

Maar ook op het gebied van extra veiligheid moet je goed voorbereid zijn. Een goede bodyprotector en/of wat extra nekbescherming is erg belangrijk en soms zelfs verplicht. Het kan er hard aan toe gaan op de kartbaan. Oh, laten we trouwens de regenkleding niet vergeten, voor in het herst/winterseizoen, je wilt wel een beetje droog blijven toch? Succes met uitzoeken!


Laatst bekeken producten

Categorieën

Karts
Onderdelen
Motoren
Banden
Accessoires
Olie & Smeermiddelen
Gereedschap
Helmen & Kleding
 

Over KartKings

KartKings is dé one-stop shop voor alle kartspullen, onderdelen en accesoires in Nederland. We kunnen met recht zeggen dat wij het meest uitgebreide aanbod hebben van merken en producten met de grootste voorraad.

Contactgegevens

E-mail: info@kartkings.nl

Showroom, warehouse & logistiek
Bezoek & afhalen enkel op afspraak
(EN: Visit & pick up only by appointment)

Industrieweg 6
1619 BZ Andijk
 

KvK: 73905518
Btw: NL859705328B01
Bank: NL59 KNAB 0258 5010 30

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop software webshop